shyguy's World

Boards => RollerCoaster Tycoon Forum => RCT Community Board => Topic started by: wjashley on September 09, 2018, 10:59 AM

Title: Noob Question about roofs
Post by: wjashley on September 09, 2018, 10:59 AM
I just broke out RCT3 after years of it sitting on the shelf.  So yes, major noob here with probably a major noob question.  I built a large building and wanted to put on a detailed roof that would have been too hard to construct in game.   So I went out to the Custom building tool and built a roof with lots of CS.  Go back in game and the roof is all in red no matter how high I lift it (with the Shift key).  Can anyone tell me what I am doing wrong? :(
Title: Re: Noob Question about roofs
Post by: shyguy on September 09, 2018, 11:32 AM
I built a large building and wanted to put on a detailed roof that would have been too hard to construct in game.   So I went out to the Custom building tool and built a roof with lots of CS. 
What do you mean when you say it was too hard to build in game? What Custom building tool are you talking about? You'll need to be more specific in your description of exactly the steps you took.